Romaner

Mysteriet oss: Det har tatt meg nesten ni år å fullføre min første roman “Mysteriet oss”. Jeg holder på med siste runde av redigering før den skal publiseres. Det er et møysommelig arbeid å skape et så stort verk, men med tålmodighet skal den føres mot mål. Boken handler om en reise i det store globetrotternettverket i verden, den handler som kjærlighet og samtaler på veien og den handler om å møte sin sjelevenn og oppdage at det ikke ble så enkelt som en hadde tenkt. Mellom Bergen og verden foregår reisene som hovedpersonen utvikler seg gjennom, hvor kjærlighet står i høysetet for hennes utforsking.

Foreløpig utgivelsesdato; Februar 2019

De myke hjertene: Her møter vi Lydia som jobber i en blomsterbutikk. Lydia lever livet med sine vante rutiner i ensomhet, helt til små forandringer begynner å bryte seg inn i den rytmen hun kjenner så godt. Tim jobber på kafeen over gaten og drømmer om det fysiske hjertet til Lydia, han tenker på det ofte og har skaffet seg bøker om hjertets anatomi.

Foreløpig utgivelsesdato: August 2019.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close